Uncategorized

A VW Beetle Dune Concept Hotfoots Detroit 2014

Volkswagen Detroit téli hulladékait választotta, hogy feltárja legfrissebb koncepcióját, a Beetle Dune -t.
A jelenlegi VW Beetle ez a crossover-stílusú átalakítása az anyag stílusának esete-ez a szokásos bogár sporton alapul. Ez azt jelzi, hogy van egy 207 lóerős 2,0 literes TSI benzinmotorja a motorháztető alatt, és az első kerekeket hatsebességes DSG sebességváltóval hajtja.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A dűne nyári időbeli felhangjai ellenére a Volkswagen a kemény top bogár választotta az alapgépkocsi, nem pedig a 2012-es Cabriolet.
• Detroit Motor Show 2014- A legfrissebb hír
A tervezési csípések azonban meglehetősen részletesek. Elölről a motorháztető átalakult, és most már van egy pár szellőzőnyílás. A lökhárítónak most egy nagy fekete méhsejtű szakasz található, amelyet félkör alakú LED ködlámpák szegélyeznek, és egy alumínium bash lemez, amely a motor alatt fut.
Oldalán 19 hüvelykes ötvözetek vannak, és a felfüggesztést 50 mm-rel emelték. A kerekes körüli műanyag burkolat meglehetősen ügyes, a Wheelarch külső széle, matt fekete műanyagból készült, és a testhez legközelebbi anyag fényes fekete kivitelben van. Ez az autó sokkal inkább felépült, mint amilyen valójában.
Steve Fowler főszerkesztője körülnéz a VW Beetle Dune
A burkolat azt jelzi, hogy a dűne 48 mm szélesebb, mint egy hagyományos bogár, 1,856 mm -en. A pályák szintén 29 mm szélesebbek, segítve a kerekeket, hogy jobban kitöltsék az íveket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *