Új Shell Idea autók és teherautók átdolgozása Gordon Murray T25 Metropolitan Car

A Shell kiadta az új „Energiahatékony Idea Car” részleteit, amelyeket eredetileg Gordon Murray fejlesztett ki. A háromüléses városi autók és teherautók 107mpg-ra képesek egy 660 cm3-es háromhengeres benzinmotornak köszönhetően.
Ez a T25 erősen adaptált változata, amelyet a Shell készített a Murray stílusával együttműködésben a Shell Job M Banner alatt. Erőfeszítéseket tettek az autó hatékonyságának javítására, valamint az új verzióval egy testreszabott motor kenőanyagot debütálnak, a Shell márkák színének egyedi színezéke mellett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Munka M Job: A Shell/Gordon Murray Idea CAR története
A Shell IdeA autók és teherautók egyszerű 550 kg-ot (80 kg-os kevesebbet) értékelnek, mint a T25), valamint egy újrahasznosított szénszálú kompozit test, valamint egy tubuláris keret felhasználásával fejlesztették ki. A cég Gordon Murray szabadalmaztatott „istream” stílusának frissítései között szerepel a továbbfejlesztett aerodinamika is.
7

A benzinmotort szintén belsőleg átalakították a kevesebb súrlódás és a nagyobb hatékonyság érdekében, és egy új kenőanyag -képlet segít. A ‘Helix’ ultra alacsony viszkozitású olaj prototípus egy testreszabott átviteli folyadékkal működik, hogy önmagában 5% -os gazdasági klímaberendezést biztosítson. Az autó csökkentett súlyának, valamint az aero -csípésnek a hatásaival integrálva ez 8%-os hatékonysággal jár, ami 107mpg -os számot jelent, stabil 45 mph -en.
Dr. Andrew Hepher, a Shell kenőanyag -kutatócsoportjának alelnöke nem tett kijelentést a gyártás szándékáról. Ehelyett kijelenti, hogy “felgyorsítja a beszélgetést arról, hogy pontosan hogyan teszi a közúti autókat sokkal hatékonyabbá, valamint kevésbé szén-dioxid-igényes”.
Mit hiszel a Shell Idea autójában? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *