Uncategorized

Új 2020 -as Kia Rio Facelift eladó, most 13 995 £ -tól

Ez a frissített Kia Rio. Megkínálják, hogy most vásároljon, a költségek a belépő szintű „1” specifikáció 13 395 GBP-től kezdődnek. Ez a szám 20 895 GBP-re mászik a GT-Line S variánsának tartománytáblájára, amely Kia valóban reméli, hogy a Toyota Yaris-tól a Volkswagen Polo-nak megfelelő versenytársak számára kínál megfelelő választékot.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A frissített Rio stíluscsípései csekélyek. Van egy kissé szűkebb verziója a márka Tiger Nose Radiator rácsának, egy új, 16 hüvelykes könnyűfém kerekekből, valamint egy pár új festékkel (Storm Grey és Azure Blue), ám erről szól.

A 10 legfinomabb szuperminik 2022 -re szerezhetnek

A KIA revíziói belsejében hasonlóan finomak, néhány kisebb anyaggal, valamint a kivitelfrissítésekkel. A legszembetűnőbb különbség az új, nyolc hüvelykes infotainment rendszer, amely biztosítja az autósok számára, hogy hozzáférést kapjanak a különféle kapcsolódó szolgáltatásokhoz, beleértve az online webes forgalmi információkat, az időjárási körülmények előrejelzéseit, valamint az automatikus parkolási rendelkezésre állást. A rendszer szintén most a hangparancsok támogatását használja.
A kimenő RIO-nál a legnagyobb módosítás egy új, 1,0 literes enyhe-hibrid benzinmotor hozzáadása, amelynek kimenete 118 lóerő, valamint 200 nm nyomaték. A hajtómű övvezérelt indító-generátorral és egy kompakt lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely visszanyeri az energiát, amely elveszik, ha lassul, és visszaadja az autó elektromos rendszerébe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *