Uncategorized

„A JLR rendkívül brit megközelítése: tartsa meg a nyugodtságot, és hozza tovább”

Bármely típusú szervezet jele pontosan az, hogy hogyan reagál egy válságra, különösen olyan hasonlóan, mint amit még soha nem láttunk. A JLR -hez hasonlóan az üzenet rendkívül egyszerűnek tűnik, valamint rendkívül brit: Nyugodj meg és továbbítsuk.
Nyilvánvaló, hogy a tipikus módon történő behozatal most nem lehetséges a legjobban – a gyár és az iroda bezárása azt sugallja, hogy intelligens hiszést kell alkalmazni. Amellett, hogy pontosan ez az, amiben a Jaguar Land Rover nagyszerű.

Új Land Rover Defender 2020 áttekintés

Még mindig döntő jelentőségű, hogy továbbra is lehetővé tegyük, hogy örömmel fogadjuk és izgatjunk az autók és a teherautók iránt, különösen akkor, ha ezek eladása. Amit megértünk, az a következő: a válság utáni visszapattanás lesz, amikor az élet visszatér valamilyen normalitáshoz. A bemutatótermek forgalmasabbak lesznek; Az emberek újra vásárolni akarnak autókat és teherautókat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az a vállalkozás, amely ezt felismeri, és továbbra is táplálja azt a lelkesedést, amelyet a világ az autók és teherautók számára – még a legnehezebb időkben is – az a vállalkozás, amely hosszú távon kihasználja a legfinomabb helyzetet. Csendesülni, különösen akkor, ha egy kicsit több időnk van arra, hogy ösztönözzük érdeklődésünket vagy az autókkal kapcsolatos információk iránti kívánságunkat, a legrosszabb dolog, amit bármilyen típusú autók és teherautó -üzlet megtehet.

Tehát a kalapok a Land Rover felé egy módszer felfedezéséért-kockázatmentes fertőtlenítéssel és társadalmi távolsággal-, hogy ezen a héten az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban az új védő kormánya mögé kerüljenek. Azt akarták, hogy elmondjuk neked, mit hiszünk abban, hogy mi a márka sok alapvető kialakítása egy generáció számára.
Minden bizonnyal rendkívül pozitívak az új autókkal és teherautókkal kapcsolatban – valamint felfedezhetik, hogy ez a bizalom indokolt -e az áttekintés elolvasásával. De egy dolgot adok neked, hogy előtte várjak. Ami nagyon lenyűgözött az új védővel kapcsolatban, pontosan az, hogy mekkora szórakoztató.
Mindenki a szórakozás jelentése rendkívül különbözik-nem utolsósorban olyan sokoldalú autókban és teherautókban, mint a védő. Ugyanakkor ez a módszer, amelyet a JLR intelligens hiszett, a leleményesség és a humorérzékkel is alkalmazott, ez a legjobban lenyűgözött. Nem fejlesztették ki Nagy -Britanniában, ám az Egyesült Királyságban fejlesztették ki és fejlesztették ki, valamint a megjelenéseket, valamint rendkívül britnek érzi magát. Ez egy jó példa arra, hogy mit csinál ez az ország a legjobban.

Kattintson ide közvetlenül, hogy megnézhesse a háromnapos Land Rover Defender Namíbiában tapasztalt tapasztalatainkat …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *