Uncategorized

Új 2019. évi BMW 8 sorozatú kabrió: Specifikációk, képek és árak

A vadonatúj BMW 8 sorozatú kabrió hivatalosan felfedte – és az Auto Expressnek három héttel a feltárása előtt megkapta az új modell stúdió -bepattanását. Az új modell 2019 áprilisában kerül forgalomba.
Természetesen ez az új tető, amelyre az érdeklődés fókuszában van. A Coupe rögzített tetejének elvesztése a 8 -as sorozatot nem kevésbé elegánssá tette – függetlenül attól, hogy az új motorháztető fel -le vagy le. A szövetet választották, mert egy ilyen méretű fém tető túl sok helyet foglalott el, és túl sok súlyt adott volna. 15 másodperc alatt leengedhető, akár 31 mph sebességgel, és fekete színben, mint hagyományos vagy sötét szürke színben kínálják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Új BMW 8 sorozatú kupé áttekintés
A kupéhoz hasonlóan a kabrió négyüléses elrendezést is használ. Van valamivel kevesebb vállhelyiség, mint a kupéban, hogy befogadhassák az átváltás védelmét, és az ülés hátuljai kissé egyenesek. A kém még változatlan marad, és a tető alakjának köszönhetően kissé javul.
45

Másutt a kabrió belsőépítészete nagyjából megegyezik a kupéval. Az egyik hasznos kiegészítést azonban a hideg felülről lefelé történő vezetéshez vezették be: az opcionális nyakmelegítőt integrálják a vezető és az első utas fejtámláiba, meleg levegőt fújva három különböző intenzitás szintjén.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *