Uncategorized

Új 2018-as Rolls-Royce Phantom becsapódik: Ez a világ legjobb autója és teherautója?

Nem fordul elő rendkívül gyakran, azonban a Rolls-Royce vadonatúj autókat és teherautókat vezetett be-a nyolcadik generációs fantomot. Az utóbbi években a Rolls-Royces a BMW alapjaira támaszkodott, azonban a Phantom VIII egy új, méretezhető platformon söpör. Minden jövőbeli tekercset alátámaszt – a következő szellemszalon, a Wraith Coupe, a Dawn Drophead kabrió, valamint a Cullinan SUV.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kimenő modellhez képest az új Phantom azonban könnyebb, akár 30 % -kal merevebb. Van egy új, kettős wishcsont első tengelye, valamint az ötláncú hátsó tengely, önszintű légfelfüggesztéssel, valamint négykerekű kormányzással, valamint egy új innovációval, amely a Rolls-Royce híres „Magic szőnyege útját készíti. – Még úszóbb. A „Flagbearer” elnevezésű új tech egy sztereo kamerarendszert használ, amely integrálódik a szélvédőbe – ez beolvassa az utat előre, és megfelelően beállítja a felfüggesztést, mint a 62 mph sebességet.
• A legszebb csúcskategóriás autók és teherautók eladó
Annak ellenére, hogy könnyebb, mint korábban több mint 130 kg zajszigetelés, valamint egy kettős bőrötvözet padló, valamint a válaszfal, valamint az új gumiabroncsok, úgynevezett „csendes pecsét” – olyan habréteg működtetése, amelyet a gumiabroncsok zajának csökkentése révén deklarálnak. 9db.
14

Mint valaha a Rolls-Royce-nál, az elsődleges esemény a belső. Hátulban a Phantom VIII megtartja a kimenő modell kissé art deco stílusát, valamint a minimalista érzetet – a piknikasztalok, valamint a TV -képernyők el vannak rejtve, és megjelennek egy gombnyomással. Hasonlóképpen van egy új középső konzol, amely tartalmaz egy italszekrényt whisky poharakkal, valamint dekanterrel, pezsgő fuvolákkal, valamint egy coolbox -szal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *