Uncategorized

„A Sony érkezése autóként és teherautóként lehet a legérdekesebb a korokban”

Mit jelent neked a Sony? Azok a napok, amikor a Hill King volt a hang- és a TV -világban, már régóta eltűntek, ám az Auto -nál többségünk a csapat szem előtt tartja a Walkmans -t, a TV -ket és még a Sony mobiltelefonokat is.
Ha kibővíti a beszélgetést az új autók és teherautók vásárlóinak következő generációjára – valamint három közülük otthonomban van – a Sony a PlayStation és a képek; Az üzlet a legújabb Spider-Man film mögött volt!

A Tesla Design S prototípus akkumulátorral 752 mérföldet tartalmaz egyetlen töltéssel

Ami a márkát izgalmas helyre helyezi, amikor az autókról van szó. Nyilvánvaló, hogy nulla törzskönyve van az autóipari világban, kivéve az alkatrészeket az autók és a teherautók gyártóinak, valamint a legelső ötletes autóinak és teherautóinak 2020 -ban. De akkor Tesla …
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Határozottan beszélt a csapatunknak – valamint annak kilátása, hogy a Sony egy autót és teherautót reklámozhat a PlayStation platformjával, vagy a filmjeiben, hogy más autók és teherautók gyártóinak reklámozása milliókat költenek -, bár ritkán fizet.
Lehet, hogy egy Sony autók és teherautók egy olyan nagy aspektussal jelennek meg, amely azonnal kívánatossá teszi azt, a tech -ra, valamint a valódi eredetű infotainmentre összpontosítva.
De bízhatunk -e az üzletben egy összetett új elektromos autó létrehozásában és fejlesztésében? Végül nem kell – nem a Magna kedvelőivel.
A Magna az egyik legnagyobb autó- és teherautó -üzlet, amelyről még soha nem hallottál. Ez az a vállalkozás, amelyet az autók és a teherautók vállalkozása felhasznál, és fejleszti autóikat. Már együttműködik a Sony -val, a Fisker -rel dolgozik, valamint az INEOS Grenadier -en is dolgozik.
És jelenleg a Magna növényei fejlesztik a Jaguar I-t, valamint az E-Pace-t, a BMW 5-es sorozatot, valamint a Z4-et (és annak Toyota Sibling-jét), valamint a Mercedes G-osztályt. A korábbi autók és teherautók, valamint az ügyfelek felsorolása szintén lenyűgöző.
Ami az autókat és a teherautókat manapság kívánatossá teszi, az nem csak az, amit néz ki, és olyan vezet, mint a márka, valamint pontosan azt, hogy hogyan forgalmazzák. Lehet, hogy a Sony elvesztette a koreaiak számára a TV -világban, ám az autókra és a teherautókra való érkezése lehet az egyik legérdekesebb, amit régóta láttunk.

Nézze meg a Sony legújabb terveit az elektromos autókra és teherautókra vonatkozóan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *