Uncategorized

Új Kia Soul EV: Az árképzés és a specifikáció bejelentett

Kia bejelentette az árképzési információkat és az All-Elektromos Soul EV „First Edition” átfogó specifikációját. Az új modellt először a 2019 -es Genfi Autószalonon mutatták be, és 2020 elején érkezik az Egyesült Királyság piacán, amelyet egyetlen nagyon speciális szintű szinten kínálnak. A kért árat 33 795 font (a 3500 font összegű kormányzati plug-in autó támogatás után) állítják be.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Soul EV hajtáslánca egy 64kWh akkumulátorcsomagot és egy elektromos motort tartalmaz, 201bhp és 395 nm nyomatékkal. A KIA azt állítja, hogy az elektromos kereszteződés 0–62 mph-os idő 7,6 másodperc, a WLTP által ellenőrzött 280 mérföld távolságban van a töltések között. Ha egy 50 kW -os gyors töltőhöz csatlakoztatják, a Soul EV 1 óra és 15 perc alatt 80 % -os töltést fog visszaállítani.
• A legjobb all-elektromos autók 2019-ben vásárolni
Mint az égésű motoros ekvivalensei (amelyet sem az Egyesült Királyság, sem a szélesebb Európa nem fog kapni), az All-Elektromos lélek az elődjéhez viszonyítva meglehetősen jelentős kozmetikai átalakításon ment keresztül. Minden külső panel új, a legjelentősebb frissítések egy üres rács, friss LED fényszórók és egy új elülső lökhárító, integrált töltőaljzatú.
A standard felszerelés tartalmaz egy egyedi 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, LED ködlámpákat, tetősíneket és hátsó adatvédelmi üvegt. Belül van fekete bőr kárpitozás, nyolcirányú elektromosan állítható vezetőülés, vezeték nélküli okostelefon-töltő, egy hét hüvelykes digitális mérőcsoport és egy 10,25 hüvelykes infotainment rendszer, amelynek támogatása az Apple CarPlay és az Android Auto támogatásával.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *