Uncategorized

Új 2018 Volkswagen UP! GTI: Az Egyesült Királyság árai és specifikációi

A Volkswagen feltárta az Egyesült Királyság árait és az új UP specifikációit! GTI – A GTI család jelenlegi tagja és az első valóban forró a cég városi autójára.
Mind a három, mind az ötajtós verziók Britanniában a bemutatótermeket fogják elérni, ára 13 750 és 14 150 font. A várakozás, hogy megkapja az egyiket sem, nem lesz túl sokáig – vásároljon könyveket február 6 -án, az első szállításokat a hónap vége felé tervezik. A végleges előírások hamarosan megerősítik, de általában tudjuk, hogy mire számíthatnak a vásárlók.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb városi autók 2018
A turbófeltöltéssel ellátott háromhengeres, a 113 lóerő 200 nm nyomatékkal kombinálódik, amely 20 fordulat / perc. A motor a Volkswagen új, 1,0 literes TSI Stop/Start egységei, amelyek a VW Group különféle márkáinak új autókba kúsznak. Most azonban ez a leggyorsabb verem szíve! még. Klasszikus háromhengeres thrumot kell szállítani, de egy hangmunkat jelzi, hogy a kabinban lévők szintetikus kipufogógáz-jegyzetet kapnak a hangszórókon keresztül.
22

Az energiát egy hatfokozatú kézi sebességváltóval küldjük el az első kerekekhez, és a Volkswagen GTI család legkisebb, legkisebb tagja 8,8 másodperc alatt 0-62 mph-ig sprint, és az igényelt 122 mph sebességgel folytatódik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *