Uncategorized

Új Volkswagen Passat Facelift: Price, specifikációk és részletek

A Volkswagen megerősítette, hogy a Facelifted Passat sorozat ára 25 370 fontotól kezdődik. A Saloon és az Estate Body Styles -ben kapható, a felülvizsgált modell számos technológiai frissítést, felújított motortartományt és enyhe kozmetikai újragondolást tartalmaz.
A finom stílusváltozások sokkal többre terjednek ki, mint az elülső és a hátsó alsó lökhárítók. Három új színt használnak-köztük a Lapis Blue-t, amely népszerű a Golf R-en
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb családi autók eladó
Három benzinmotor, négy dízelmotor és egy PHEV hajtómű áll rendelkezésre. A tartomány turbófeltöltéssel 148 lóerővel 1,5 literes négyhengeres benzin egységgel nyílik meg. Hatsebességes kézi vagy hét sebességű DSG-vel használják, és standardként jelennek meg az aktív henger leállításával, amely a motor négy hengerének kettőjét kikapcsolhatja alacsony terhelésű körülmények között a gazdasági előnyökkel.
42
Az adsclose erről a hirdetésről

Turbófeltöltéssel ellátott, 2,0 literes négyhengeres motor is kapható két dallamban. Egy 187 lóerős változat lesz elérhető a bevezetésből, míg egy sokkal erősebb 268 lóerős verziót használnak később az autó élettartamában. Mindkét egység hétfokozatú DSG sebességváltóval érkezik, míg az utóbbi a négykerék-meghajtás alapjául szolgál.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *