Uncategorized

Új, elegáns Skoda Scala Monte Carlo eladó, ára 22 000 font

Skoda új, a Scala ferdehátú változata az Egyesült Királyságban eladó. Hozza ugyanazt a Monte Carlo jelvényt, amelyet a Skoda -tartományban használtak, ez egy sor racionális belső és külső stílus -felülvizsgálatot, valamint további berendezéseket és technológiákat tartalmaz. Az ára 22 680 és 25 350 font között van, az első szállítás várhatóan tavasszal érkezik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Alapvetően a Skoda Scala Monte Carlo tartalmaz egy 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy új elülső lökhárítót, egy fekete radiátorrácsot, egy átalakított hátsó lökhárítót, nagyobb oldalsó szoknyákat és egy friss hátsó ajtó spoilerét. A LED -es fényszórókkal együtt egy pár fekete tükör sapka, hátsó adatvédelmi üveg és egy panorámás tető található.
• Most eladó legjobb ferdehátú
Belül a tartománytábla scala stílusos kormánykerékkel, LED környezeti világítással, alumínium sportpedálokkal és pár sportüléssel rendelkezik, fekete és vörös kárpitozással díszítve. A főcímek is fekete szövet, míg a fogaskerék -választó és a kézifék -Gaiter kontrasztos varrást kap.
Mint a korábban tartó tetejű skoda scala se l, a Monte Carlo 9,2 hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszerrel, egy 10,25 hüvelykes digitális műszeres binnacle-vel, éghajlatkezelő kezeléssel és króm díszítéssel rendelkezik a légszűrőkhez és az ajtó fogantyúkhoz. A padlószőnyegek és a Scala márkanevek az ajtó küszöbén végzik a megjelenést.
A vásárlóknak két benzinmotor választhat. A belépő szintű Scala Monte Carlo-t egy 1,0 literes háromhengeres egységgel ellátott turbófeltöltéssel, amely 113 lóerő és 200 nm nyomatékot termel. A hatsebességes kézikönyv sebességváltóhoz alaposan párosul, bár egy hét sebességes kettős tengelykapcsoló automata extra 1 270 fontért elérhető.
A erősebb Scala Monte Carlo-t a Volkswagen Group mindenütt jelenlévő, 1,5 literes négyhengeres benzinmotorja, amely 24 080 fontból származik. A motor 148 lóerő és 250 nm nyomatékot hoz létre-és az 1,0 literhez hasonlóan az elülső kerekekhez vezet egy hatsebességű kézikönyv-sebességváltó segítségével. A kettős tengelykapcsoló-doboz ugyanazon az 1 270 GBP-es prémiumra is kialakítható.
Mit gondolsz a Skoda Scala Monte Carlo -ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *