Az ex-Nissan főnöke, Carlos Ghosn az ártatlanságát

a volt Nissan főnöke, Carlos Ghosn először nyilvánosan beszélt, és a 2018. novemberi letartóztatást okozó vádak ártatlanságát könyörgött. óvadékként tartják a fizetésének és a vállalati eszközök kötelességszegésének gyanúja miatt.
“Ahogyan el tudod képzelni, ma nagyon fontos nap számomra” – mondta Ghosn a libanoni sajtótájékoztatón. “Az egyiket több mint 400 napig vártam, mióta brutálisan elvitték a világomból, ahogy tudtam, a családomtól, a barátaimtól, a Renaultból, a Nissanból és a Mitsubishi -ből szakítottam.”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb vételi hátrányok
Ghosn folytatta, hogy „brutálisan” letartóztatták, és „napi 8 órán keresztül kihallgatták” ügyvéd jelenléte vagy a jogsértés bizonyítéka nélkül. Ghosn hozzátette, hogy az ügyészek azt mondták neki, hogy „ez még rosszabb lesz, ha nem csak vallja be” és hogy „ha nem vallja be, akkor utána és családod után megyünk”. Ghosn szerint ezeket a fenyegetéseket és kihallgatásokat rögzítették.
“Az állítások nem igazak, és nekem soha nem kellett volna letartóztatni” – mondta Ghosn. “A világ szeme előtt bűntudatot feltételeztem.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *