Új 2020 -as Vauxhall embléma: árak, specifikációk, valamint képek

A frissített Vauxhall embléma nyáron kerül forgalomba, amely 23 1220 fontról, valamint 38 850 fontra emelkedik. Az új formatervezés maroknyi kozmetikai felülvizsgálatot, valamint új fedélzeti technológiát tartalmaz.
Az arcmaszkált Vauxhall emblémák standard eszközei 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, LED fényszórókat, első ködlámpákat, valamint pár elektromosan állítható, valamint fűtött ajtó tükröket tartalmaznak. Hasonlóképpen van a járművezetői segítségnyújtás technológiája, beleértve a sebességtartó automatát, az elülső és a hátsó autó parkolási érzékelőket, a sávok megőrzését, valamint a webes forgalom jelzését.

A 10 legszebb háztartási autó és teherautó 2022 -es vásárláshoz

Belül a vásárlók többfunkciós bőrrétegű kormánykeréket, kétzónás klímaberendezéssel, automatikus tompító visszapillantó tükörrel, pár USB-aljzattal, valamint egy hét hüvelykes infotainment rendszerrel, valamint az Android, valamint az Android támogatásával, valamint az Android, valamint az Android-t kapnak kapnak. Auto.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az SRI NAV Designs ára 24 620 font. A Trim-szint hozzáadja a LED környezeti világítást, a fényes fekete és a króm ablakokat, a hátsó ajtó spoilert, valamint egy pár megvilágított hiúság tükröt.
A Vauxhall középkategóriájú Sri Vx-Line NAV-ja 27 620 GBP-től kezdődik, és további innovációt ad hozzá, beleértve egy nyolc hüvelykes infotainment rendszert, hangfelismeréssel, kulcs nélküli belépéssel, valamint egy vezeték nélküli okostelefon-töltővel, két további további USB -aljzatok, valamint egy pár fűtött és szellőztetett első ülés. Az adaptív felfüggesztés szintén alapvető.
Az SRI VX-LINE NAV-vásárlók a Vauxhall Intellilux Matrix LED fényszóróit is kapják. Mindegyik rendszerház 84 LED-izzók, amelyek egy előre néző kamerával integrálódnak, azonnal megváltoztathatják a gerenda pályáját, hogy megakadályozzák a káprázatos közúti felhasználókat. Annak ellenére, hogy erősebbek, mint az embléma régi halogén fényegységei, energiahatékonyabbak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *