„Az autonóm autók és teherautók még mindig jönnek, tetszik vagy sem”

Ha van egy szó, amely garantáltan a vita felkeltését garantálja, az autonómia. Annak ellenére, hogy a közelmúltbeli felmérés kijelentette, hogy az emberek 78 % -a széles körben támogatja az autonóm technológiát, a postaládánk megoszlik azok között, akik egyetértenek, valamint azok között, akik úgy vélik, hogy ez enyhe az emberiség számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Természetesen a halálos baleset mélyen szerencsétlen hírei, beleértve az autonóm autókat és teherautókat, a közelmúltban hatással lesznek a sofőr nélküli tech nézeteire. Amellett, hogy abszolút igaza van, hogy az Ubernek, az érintett vállalkozásnak felfüggesztenie kell a tesztelési vizsgálatot.
Azonban az előrelépés folytatódni fog, valamint azt is, hogy tetszik -e vagy sem (vagy válasszuk ki, ha felhasználjuk vagy sem), az autonóm innováció hatalmas szerepet játszik a motoros jövőben.
Az elektromosítés mellett ez egy olyan téma, amely uralta a New York -i Autószalonbemutatót, és Jaguar meglepően ellopta a címeket, amelyek megfelelnek a Waymo -val – a The Rebadged Autonóm autóval – az Ajánlat nyilatkozatával. A Waymo akár 20 000 all-elektromos I-pace-t is vásárol, amelyet felhasználni kell az utazási szolgáltatás részeként, azonban két dolog valóban kiemelkedett számomra.
Először is, ez egy pokol a flotta -üzlet! Ez egy nagy darab I-Pace produkció, valamint egy olyan autók és teherautó, amelyről azt hiszem, hogy a Jaguar egyébként nem lesz képes elegendővé tenni. Aztán ott van a Jaguar kudók a Waymo -val való együttműködéshez – valamint biztos lehet benne, hogy a kapcsolat mélyebben fog működni, mint csak egy rengeteg autó vásárlása. Várható, hogy ez a jövőbeni Jaguar Land Rover termékek számára is előnyös legyen.
Mint valaki, aki néhány kevésbé élvezetes utazásom során az autonóm technikának rutinszerű egyéni, úgy gondolom, hogy a nyugodtabb, gyorsabban és biztonságosabb megjelenés előnyei egyértelműek. Ahogy fejlődik, akkor is több embert is mozgatni fog. És ez csak nagyszerű dolog lehet, nem?
Kattintson ide közvetlenül az önjáró autók végső útmutatójához …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *