Uncategorized

Új 2018-as Mercedes G-osztály: A SUV a régi és az új

keverékével kitett különféle ugratások és kiszivárgott képek után, a Mercedes feltárta az új G-osztályának részleteit. A márka szerint a híres SUV legújabb verziója sokkal kényelmesebb, sokkal tágasabb, és sokkal képes az útról.
Ami azonnal nyilvánvalóvá válik, az, hogy a Mercedes tervezői alig küzdenek a vállalat leghosszabb ideig tartó modelljének megjelenésével. A G-osztály (amelyet a G-Wagen-ként is értettek) pontosan ugyanolyan típusúak, mert 1979. örült a tavalyi legszebb regisztrációknak; Az egyedi módon sokkal több AMG G 63 -at kínálnak, mint bármely más verzió, amely az Egyesült Királyság 2017 -es értékesítésének 65 % -át teszi ki.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Mercedes G-osztályú prototípus-utazás áttekintése

Mint ilyen, a G 63 lesz a legelső terv, amelyet az Egyesült Királyság ügyfelei számára kínálnak. A vásárlási könyvek márciusban nyílik meg, amikor az autók és a teherautó nyilvános debütál a Genfi Autószalonon. A szállítások augusztusban teljesítik.
Ezt követően a G 63-at 2019-ben a 350D-es dízelüzembe csatlakoztatják. Úgy tűnik azonban, hogy a teljesen új fajta nem lesz hely a felháborító két-turbó V12 G 65-et.
A legújabb G-osztály a Detroit Motor Show-n debütál G500 formában, amelynek 422 lóerővel és 610 nm-es 422 lóerővel ellátott Turbo benzinmotorral rendelkezik. Ezt a verziót még nem igazolták az Egyesült Királyság eladására, bár az Egyesült Államok megértette, hogy a vállalat brit karján belül van egy étvágy, hogy ide hozza.
Fenntartások az elektromosság felett
Eközben a Mercedes elismerte, hogy a nemrégiben feltárt G-Wagen a sor hátulja felé tart, amikor az elektromos áramlásra vonatkozik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *