Uncategorized

2030 benzin- és dízel -tilalom: Mi ez és mely autók érintik?

Az összes új, hagyományos benzin- és dízel autót és kisteherautót 2030 -ban be kell tiltani az eladásból. Az új hibridek 2035 -ig a kivégzés tartózkodását kapják, azzal a feltétellel, hogy “jelentős távolságot” fedezhetnek. Nulla -kibocsátási mód – egy olyan kifejezés, amelyet a kormánynak még nem határoz meg.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új plug-in hibridek további öt évig maradnak a bemutatótermekben, mielőtt 2035-ben tiltják. a “jelentős” nulla-kibocsátási távolság elérése.
2035 után az egyetlen új autó és kisteherautó, amelyet el lehet adni, a tiszta elektromos termékek, például a Tesla Model 3 és a Nissan Leaf, valamint minden hidrogénüzemű autók, például a Hyundai Nexo és a Toyota Mirai, amelyek akkor létezhetnek abban a pontban. – A használt autókat a tilalom nem érinti, azonban lehetővé teszi a benzin- és dízel autók, valamint a hagyományos hibridek, amelyek “jelentős” nulla-kibocsátási képesség nélkül, 2030 után megváltoztatják a használt piacot.

A legjobb elektromos autók 2022 -es vásárláshoz

Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a fosszilis tüzelőanyagokból való átmenetet, 1,3 milliárd fontot fektetnek be az EV töltési pontokba, otthonok, utcák és autópályák számára. Még több 582 millió fontot kell elkülöníteni a támogatásokra, amelyek segítenek az embereknek az EV -kbe és a PHEV -kbe. A kormány 500 millió fontot fektet be az akkumulátorok fejlesztésébe és a tömegtermelésbe, míg 525 millió fontot az atomerőművek számára különítenek el, részben annak érdekében, hogy kielégítsék az elektromos energiaigény iránti igényt, amelyet az EV -k növekvő száma hoz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *