2017 Ssangyong Korando Facelift: Az árak és a specifikációk felfedték

Az Ssangyong feltárta az újonnan elősegített Korando árakat és specifikációit – a cég legfrissebb verziójának a Nissan Qashqai alternatívájának legutóbbi változatát.
Most eladó, a vásárlók két választási szint közül választhatnak – a Base SE gépjárművek, és a jobban felszerelt és sokkal drágább ELX modellek. A kétkerék-meghajtású SE szintű Korando ára 17 000 font, ugyanazon autó, négykerék-meghajtású rendszerrel felszerelve, 18 500 fontnál. Az ELX Automobile alapkivitelben négykerék-meghajtással érkezik, és 22 000 fontról indul. Egy automatikus sebességváltó lehet további 1500 fontért.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A berendezések szempontjából az SE autók Bluetooth-csatlakozással, légkondicionálóval, elektromos és fűtött ajtó tükrökkel, valamint tetőfedő sínekkel és színezett hátsó ablakokkal rendelkeznek. Az ELX autóhoz való lépés, például egy 7 hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszer, beépített SAT NAV-val és egy visszapillantó kamera, az első és a hátsó jármű parkolóérzékelői, valamint a fűtött bőr ülések egy fűtött kormánykerék mellett.
A 2017. évi Korando változásait leginkább finomnak nevezik, kissé megváltozott külső megjelenéssel, a sokkal népszerűbb „váll-szárnyas” rács kialakításának és az újraprotált fényszóróknak köszönhetően. Az új lencséknek nappali futófények is vannak. A friss gyémánt vágású, 18 hüvelykes könnyűfém kerekek befejezik a megjelenést.
3

Belül van egy új kormánykerék, amelyet egyszerűbb használatra fejlesztettek ki, míg egy új front-end biztonsági videokamera kiegészíti a visszapillantó videokamerát a biztonság és a kényelem növelése érdekében. Az infotainment és a TomTom navigációs rendszer azonban változatlan.
• A legjobb kereszteződések a legjobban a legjobban
Ugyancsak azonos a 176 lóerős 2,2 literes turbó dízelmotor, amelyet 2015-ben vezetnek be. Egyes piacok szintén választhatják a 2,0 literes benzinmotorot, míg mindkettő hatsebességes kézi vagy hatsebességű automatikus sebességváltóval kapható. A felfüggesztésben nincs változás.
Szerezd meg a 2017 -es genfi ​​motoros show -t a legjobban itt …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *