Uncategorized

„A kormány bevétele, amelyet minden felajánlott elektromos autók és teherautók fizetnek, megítélhetetlen”

Követelmén kell beszélni a HÉA-ról, valamint annak funkciójáról, amely megakadályozza a járművezetők tiszta elektromos autók vásárlását. Őszi költségvetésében Rishi Sunak kancellár alig említette a hozzáadott értéket, és soha ne felejtse el az elektromos autók és a teherautók kiskereskedelmi árai által okozott károkat. A valóság az, hogy a HÉA komolyan sújtja a megfizethetőséget, valamint megöli az eladásokat a bemutatótermekben, amelyeknek többet kell kínálniuk a kormány saját ECO -céljainak kielégítésére.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A tiszta elektromos autók és teherautók valóban költségesebbek a legelső helyen, így a végfelhasználók számára természetesen költségesebbek, mint az egyenértékű égésű motoros modellek. Ez tisztességes és igazolható – ha gazdaságilag fájdalmas. Azonban az a szélsőséges „profit”, amelyet a kormány minden személyes sofőrnek kínált EV-nál teljesít, tisztességtelen és megítélhetetlen, még akkor is, ha támogatásokat kínálnak 35 000 font összegű autó számára.

Mi a probléma az elektromos autókkal? COP26 Special

A hónapos ízű EV-t nem egy prémium autók és teherautó-társaság fejleszti ki, azonban a Humble Kia-tól, egy olyan cégtől származik, amely ugyanabban a „mindennapi járműben” bajnokságban ül, mint a Ford vagy a Vauxhall kedvelői. Szóval, mi a héa költsége az EV6 -ra? Pontosan mi lenne, ha körülbelül 6 707 fontot jelent a Bog-Standard Air verzióért, vagy egy óriási 8541 GBP-t a GT-Line S. számára A drágább EV-k, amelyeket a kormány szeret, majdnem kétszerese az olcsóbb belső égésű motoros járművek HÉA-bevételeiben, amelyeket utál. Kerching!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *